En veterinär finns för dig i Sollentuna
veterinär

En veterinär finns för dig i Sollentuna

advertorial

Det är skönt att veta att djuren som vi äger är friska och har det bra. Men ibland så händer det att ditt husdjur blir sjukt eller råkar ut för en olycka. Då känns det tryggt att veta att det finns kärvänliga veterinärer som du kan vända dig till för att få hjälp. Som husdjursägare blir man väldigt orolig om man ser att djuret inte mår bra.

Det är väldigt svårt att på egen hand avgöra om ditt djur är allvarligt sjukt eller skadat. Du ska inte vänta för länge med att kontakta en veterinärklinik om du märker att någonting inte står rätt till. En erfaren veterinär undersöker djuret och kan snabbt avgöra vad som behöver göras. I vissa fall så behövs det ingen behandling och i andra fall kan det bli aktuellt med lite medicin eller en operation.

 

veterinär

 

Vet du vart du ska vända dig om ditt husdjur blir sjukt?

Ett djur kan snabbt bli sjukt och det kan till och med vara livshotande. En hund eller katt kan bli biten av en huggorm eller få i sig något som är giftigt. Oavsett vad som har hänt, är det viktigt att snabbt ringa till exempelvis en veterinär i sollentuna om läget är akut.  

Du bör ha kontaktuppgifter till en lämplig veterinär i närheten nära till hands. En bra idé är att ha telefonnumret till kliniken inlagt i mobilen och uppskrivet på en lapp som du kan sätta hemma på väggen eller på kylskåpet. Det är bra om du har telefonnumret till fler än en klinik ifall ditt förstahandsval skulle vara stängt. 

Nu är det givetvis inte bara akutfall som en veterinärklinik ägnar sig åt, utan det är mycket mer än så. Tandvård, kastration, ultraljud och vaccinationer är vanliga behandlingar som en veterinär utför. En djurförsäkring sänker kostnaden för veterinärvård.