I Köping finns fysioterapeuten som gör sommaren bättre!
fysioterapeut

I Köping finns fysioterapeuten som gör sommaren bättre!

advertorial

Sommaren står för dörren och med den mer tid i solen utomhus. Det är många som har längtat efter långa promenader längs solvarma stigar och bad i havet. Tyvärr är det inte alltid så enkelt att ta sig ut och framför allt inte att ta sig runt. 

Det finns många som har ont i leder och muskler eller svårt att röra sig, som helt enkelt inte kan ge sig ut på en löprunda eller spatsera i sommarkvällen. Det gör för ont eller så tar det för lång tid. Tyvärr är det många som avstår från aktiviteterna, även om det faktiskt hade kunnat vara enkelt att åtgärda. Det handlar om att ta rätt hjälp. 

 

fysioterapeut

Rätt hjälp är en fysioterapeut 

Oavsett vad besvären handlar om, är det svårt att göra en rättvis bedömning själv. Risken är att du förminskar eller överdriver besvären. Kanske är en ond fot mer problematisk än du trott, eller så är det naturligt att lårmusklerna värker efter backträningen.

Dessutom sitter ofta problemen inte där det gör ont. Har du ont i en fotled, kan det mycket väl handla om ett dåligt knä eller en ostabil höft. Det är svårt att veta själv, man bör kontakta en expert på just kroppen och rörelse. Bor man i Västmanland finns det en fysioterapeut i köping som hjälper dig. 

Fysioterapeuten gör en grundlig bedömning av muskler, muskelfästen och leder. Med hjälp av helhetsbedömning får man en noggrann beskrivning av sitt hälsoläge och hur eventuella besvär ter sig. Men, sedan kommer det vackra i kråksången. Fysioterapeuten har lösningar på problemet. Oavsett vad du lider av så går det att bli bättre. Med rätt behandling kan du antingen minska besvären, eller slippa dem helt. Man kan inte veta allt själv, låt fysioterapeuten veta istället, ta hjälp med rätt behandling och njut av en sommar i rörelse!